Dette er de 38 sykehusbombingene i 2016 – nå vil USA etterforske Russland for krigsforbrytelser

Vil du lese flere artikler som dette, og få en daglig nyhetsoppdatering? Prøv nyhetsbrevet vårt. USAs utenriksminister John Kerry sier at Syria og Russland bør etterforskes for krigsforbrytelser for de mange luftangrepene som rammer kvinner, barn og sykehus i Syria. Kerry viser ifølge CNN til at det natt til torsdag skal ha vært nok et sykehusangrep som har krevd 20 menneskeliv i landet. Det føyer seg inn i en liste som begynner å bli lang. Ifølge en oversikt Filter Nyheter har mottatt fra Leger uten grenser (MSF) har det til sammen vært minst 38 angrep på 21 sykehus støttet eller drevet av den humanitære organisasjonen i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.