Trumps stabssjef snakker ut om sjefens twitring

Donald Trumps stabssjef John Kelly har avslørt hvordan han og staben forholder seg til sjefens stadige twitring: Ved å ikke gjøre det. Tvert imot har de som jobber for Kelly klar instruks om å ignorere meldingene fra @realdonaldtrump, skriver Los Angeles Times. «Jeg leste et sted at vi reagerer på alle tweetene. Det gjør vi ikke. Jeg forbyr staben å gjøre det. Vi vet hva vi driver med», sa Kelly til reportere under besøket i Vietnam i helga.  Dette er et utdrag fra Filter Nyheters daglige nyhetsbrev. Meld deg på her for å få det rett i innboksen. «Tro det eller ei, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.