Trumps høyesterett-kandidat kan prege USA i flere tiår og stor antiterror-aksjon mot islamister i Tyskland (Nyhetsbrev)

RUSSISKE TROLL: Vi har nettopp vært på framleggelsen av PSTs åpne trusselvurdering og kommer med mer stoff derfra på filternyheter.no. Sikkerhetstjenesten peker nå mer konkret på hvordan utenlandske e-tjenester (Russland) i det skjulte prøver å påvirke politisk debatt og svekke legitimiteten til demokratiet: «Vi ser at etterretningstjenester spiller en rolle i planleggingen og utførelsen av påvirkningsoperasjoner ved å plante falske dokumenter, støtte nettrollaktivitet og bidra til falske nyhetsoppslag i andre land. Norge kan bli utsatt for denne typen virkemiddelbruk i 2017. Ved en tilspisset sikkerhetspolitisk situasjon forventer vi at Norge vil bli utsatt for et spekter av virkemidler, inkludert etterretningstjenesters involvering i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.