Vi har laget Trump-bot! Slik kan du følge presidentens første hundre dager

I går fulgte Filter Nyheters chat-bot den fem timer lange kongresshøringen der FBI direktør James Comey og NSA sjef Michael Rogers for første gang uttalte seg offentlig om russisk innblanding i det amerikanske valget. Klikk på knappen for å få Filters chat-bot oppsummering av dramatikken:

Da får du en daglig oppdatering om Donald Trump direkte i Facebook Messenger. Det fortsetter du med gjennom Trumps 100 første dager som leder av den frie verden (eller eventuelt melder deg av ved å slette tråden). Vi skal naturligvis ikke spamme deg med presidentforordninger i blokkbokstaver eller hver eneste lille tweet fra Trump - du får bare én meldingstråd per dag. For ordens skyld: Boten vår er foreløpig ikke særlig smart. Derfor anbefaler vi at du nøyer deg med å kommunisere med den via de forhåndsdefinerte svarene du får opp som knapper underveis.  Forsøk på å stille den mer intrikate spørsmål vil - foreløpig - ikke føre til annet enn at du må lese de første meldingene om igjen. Det vil være redaktør Harald S. Klungtveit som forer boten med den siste utviklingen i det ovale kontor – på bakgrunn av tungt nyhetsforbruk og lang erfaring med å skille fakta fra «fake news» og unøyaktigheter. Det trengs i Trump-kakafonien. Vi håper du synes boten er nyttig, og er veldig glad for alle tilbakemeldinger vi får – både på mail, Facebook og Twitter. Meld deg gjerne også på vårt nyhetsbrev, som oppsummerer det vi mener er dagens viktigste saker i inn- og utland. (Det skjer ting utenfor USA også). 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.