Trump vs Clinton: Slik var den første debatten

Prioriterte du å sove da den kanskje mest sette politiske tv-debatten siden Jimmy Carters tid gikk av stabelen? Her er et forsøk på en oppsummering av en både intens og underholdende halvannen times presidentdebatt, der ingen av kandidatene begikk katastrofale tabber. Men Hillary (eller «Secretary Clinton» som han så høflig kaller henne nå) gikk av med seieren ved å lykkes med å få en stadig mer muggen Trump på defensiven samtidig som hun framsto som opplagt, i godt humør, og med kontroll på faktaene.   Første tema var amerikansk økonomi. Trump går rett på et av sine favoritt-temaer; meksikanere som bygger kjempefabrikker sør for grensa […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.