Trump-toget på eurotrip og solas forbannelse

Her er et konsentrat av ukas begivenheter. Vil du ha det rett i innboksen? Enkel påmelding her Det har ikke manglet på skandaler i internasjonal politikk. Her hjemme sliter vi med langt mer jordnære ting. KRANGLER MED BESTEVENNEN: Handel er øverst på møtelisten når USAs president Donald Trump møter britenes konservative statsminister Theresa May i Storbritannia, USAs eller så trofaste bestevenn, i dag. May ønsker å lande en solid handelsavtale med USA før brexit er en realitet i mars neste år. Det er imidlertid store mengder sand i maskineriet. Trump har i et intervju med den britiske tabloiden The Sun sagt at hvis May gjennomfører den nåværende brexit-avtalen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.