Trump-krise? Ikke hvis du kikker i kampanjekassa (og andre nyheter du bør få med deg torsdag 4. august 2016)

Det er offisielt - skateboarding er ikke lenger kult. Ellers: London preges av økt politinærvær etter at en 19 år gammel mann drepte ei kvinne og skadet fem andre med kniv på plassen utenfor British Museum i dag tidlig. En mulig kopling til terroristorganisjoner etterforskes, men foreløpig ser saken til å dreie seg mer om psykiatri enn radikal islamisme. I Tyskland er terrorfrykten nå så stor at soldater kan bli sendt ut i gatene for første gang siden krigen. Dårlige nyheter for 250 000 beleirede mennesker i de snart mat- og drivstofftomme delene av Aleppo: Regjeringshæren og de russiske bombeflyene har så langt lyktes […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.