Trump implisert direkte i valgkampforbrytelser av egen advokat + Møte om homokrisen i KrF

ALLE PRESIDENTENS KRIMINELLE: Jeg vil påstå at tirsdag var den verste dagen i Trumps presidentskap så langt. Det mest eksplosive skjedde i løpet av én time i to helt separate straffeprosesser: Michael Cohen, Trumps mest betrodde advokat/«fikser» fram til FBI-razziaen i april i år, spaserte inn i FBIs kontor i New York og inngikk en tilståelsesavtale som innebærer opp mot fem års fengsel selv etter strafferabatten. Juryen i den første av to (!) straffesaker i høst mot Trumps valgkampsjef Paul Manafort, kjente ham skyldig på åtte tiltalepunkter knyttet til skattesvindel og banksvindel – noe som også leder til en dom på mange års fengsel. I rettsmøtet der […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.