Amerikansk Iran-ekspert: Trump forstår ikke hvor farlig twitter-skuespillet hans er

Donald Trump rundet av søndagen med å rope ut sin vrede mot Irans president med litt krigsretorikk før han gikk og la seg i Det hvite hus: https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1021234525626609666 Morgenen etter snakket Filter Nyheter med Iran-ekspert Suzanne Maloney ved Brookings Institution om ståa i forholdet mellom Hassan Rouhani og Trump. Maloney er nestleder for utenrikspolitikk ved den kjente amerikanske tankesmien, har skrevet to bøker om Iran og har vært tilknyttet utenriksdepartementet i USA som rådgiver for langsiktig Iran-politikk. – Hvilke tanker gjør du deg om dagens blokkbokstav-twittermelding fra Trump? – Dette er jo helt i tråd med Trumps lederstil. Som så […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.