Rusavhengig tror ikke på endring i ruspolitikken: — Det har jeg hørt før

Ved bussholdeplassen Brugata i Oslo er rusmiljøet godt synlig.
Ap, Venstre og SV har gått sammen med Høyre i ruspolitikken. Dermed har partiene flertall på Stortinget i sitt ønske om å reformere norsk narkotikapolitikk slik at helsevesenet får ansvaret for oppfølging av narkomane og personer som blir tatt med narkotika til eget bruk, og vekk fra politi- og justis-sektoren. Behandling, ikke straff for de narkomane, er tanken. Nyheten kom da partiene stemte for å legge dette inn i en merknad i budsjettinnstillingen  fra helse- og omsorgskomiteen da komiteen behandlet statsbudsjettet for 2018 siste uke før jul. — Hva betyr det da, egentlig, spør Lill Isabell Carlsson (47). Vil slippe fengsel Filter […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.