Torsdag 9. juni på tre minutter: Spillet før asyl-avstemmingen og dansk kaos i Afghanistan

Det ble ingen SAS-streik, VG gjør sitt beste for å jazze opp terrorfrykten i sommer og Demokratenes Elizabeth Warren kaller Trump "en ekkel, høylytt, tynnhudet, svindler". Ellers:   Selvpisking og arbeidsledige afrikanere Dagen før stortingsbehandlingen av asylinnstrammingspakken, er full av utspill, spin og kommentarer. Ap sier nei til kutt i norskopplæringen - og får Frp med seg på å stille strengere krav til innvandrerkvinner. Støre sier (om EU-innsatsen i Middelhavet) at "viljen til å hjelpe kan utløse at flere legger ut på en livsfarlig reise". Gunnar Stavrum skriver om oppdatert SSB-statistikk der han framhever at seks av ti innvandrere fra Afrika ikke er i arbeid. FrP hadde rett da de i 2013 foreslo å endre det internasjonale flyktningregelverket, "og nå er det vel greit å innrømme at jeg og flere med meg tok feil",

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.