Torsdag 28. april på tre minutter: Noe er råttent i Politidirektoratet og Høyre-nei til Frps slalåmkjøring

Humlegårds hoff Politiforum publiserte i dag en svært dyptpløyende reportasje om kaotisk og lukket ledelse, mulig fryktkultur og konflikter rundt forhåndsbestemte lederansettelser i Politidirektoratet. Innblikket bak kulissene til politidirektør Odd Reidar Humlegårds nærmeste er basert på to SINTEF-rapporter knyttet til arbeidsmiljø. POD har ifølge fagbladet «anstrengt seg for at så få personer som mulig skulle kjenne til innholdet i SINTEF-rapport nummer to».   Genial populisme vs. håpløs policy Trumps «America First»-tale i går blir oppsummert av The Economist som «an awful speech» full av feil og selvmotsigelser, som fikk utenrikspolitikk til å høres ut som eiendomsmegling. Andre påpeker at talen var like ufokusert og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.