Torsdag 19. mai på tre minutter: Flystyrt, danske imamer på demokratikurs og Martin Kolbergs «b-filmer»

B-film.
Dagens Trump: Lydopptak der han kaller en modell han prøvde å sjekke opp for ei «jævla tredjerangs hore». (172 dager til presidentvalget). Så, før jeg går meg vill i alle rap- og filmreferansene norske politikere har lagt opp til i dag:   Kolbergs Hollywood på lavbudsjett Høyre har slått seg sammen med LO/Ap-tenkerne i Agenda i et frontalangrep på Martin Kolbergs ledelse av kontroll- og konstitusjonskomiteen. «I de mest høytidelige former innkaller han til disse høringene som minner om amerikanske b-filmer, og så avsier man dommen umiddelbart etterpå for pressekorpset», sier Michael Tetzschner (H) til DN i dag. (Skulle likt å se Netflix-historikken […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.