Tirsdag 28. juni på tre minutter: Skred av rasisme etter Brexit og Krf får dårlig smak i munnen av SV

Børsene stiger visst igjen, noen har hacket MDG for å sende epost om at fossilt brensel er bra og SV dårlig, og Aftenposten er felt i PFU for en av Panama Papers-artiklene. Ellers:   Brexit-rasisme og akutt lederstrid Politiet i Storbritannia har registrert 85 meldinger om hatkriminalitetde første fire dagene etter folkeavstemningen (en betydelig økning fra 54 i tilsvarende periode i forrige uke). Mange av episodene ser ut til å være rasistiske utfall mot vilkårlige polakker, muslimer eller mørkhudede briter, knyttet direkte til at de blir bedt om å «dra hjem» etter Brexit. (Mange beretninger via SoMe her) Opp mot 150 (av 229) Labour-parlamentsmedlemmene […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.