Telenor sponset «dødsskvadronens» jubileumsfest (Nyhetsbrev)

(Foto: RAB)
– Myrder sivile i deres egne hjem Utviklingen i Øst-Aleppo det siste døgnet er akkurat så ille som man kunne frykte av sluttsatsen i Assads overtakelse av byen. For kort tid siden kom meldingene via FN om at sivile blir summarisk henrettet av framrykkende soldater. Samtidig frykter tusenvis av mennesker som ikke har noe sted å flykte å bli bombet i hjel i de siste, bittesmå enklavene som ennå holdes av opprørsstyrker. De hvite hjelmene advarer om at dødstallene ikke når oss fordi ingen har oversikt over likhaugene i gater og sammenraste bygninger, mens regimekritikere går ut fra at de blir […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.