Aleppo, 13. desember 2016: «Jeg venter på å dø (…) husk oss for alltid» – «Dette er et siste nødandrop til verden» – «Nå er pappa skadet. Jeg gråter»

Dette er læreren og aktivisten Abdelkafi Alhamdo tirsdag morgen, i det han fryktet var hans siste videosending fra Aleppo: https://twitter.com/Mr_Alhamdo/status/808534525806399488 «Ikke tro på FN. Ikke tro på det internasjonale samfunnet. De er tilfredse med at vi står overfor den mest grusomme massakren i nyere historie. Russland og Assad ønsker ikke at vi skal komme ut i live. Om ikke annet vet vi at vi var et folk som ønsket frihet, vi ville ikke ha noe annet enn frihet. Denne verden liker ikke frihet, ser det ut til.  Denne verden vil ikke ha frihet. Jeg håper dere vil huske oss», sier Alhamdo. De […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.