Stortingspolitikere, dommere, statssekretærer, ordførere og rådmenn: Derfor ble vi frimurere

Filter Nyheter har spurt mange av de offentlige personene som er frimurere om deres betraktninger rundt det lukkede brorskapet. De fleste av dem mener det bare er mediene som konstruerer problemstillinger ved medlemskapet. HER KAN DU SELV SØKE I FRIMURERNES MEDLEMSREGISTER FOR 2016 Her er svarene fra alle vi har fått kontakt med. Først rikspolitikerne: Gjermund Hagesæter (Frp) - Statssekretær i Justis- og beredskapsdepartementet Tidl. nestleder i Frps stortingsgruppe. Frimurer i fjerde/femte grad  -  Utvalgte og Høyverdige St. Andreas Lærlinge/Medbrødre, St. Johanneslogen St. Olaus til den gyldne Murskje i Oslo. - Jeg husker ikke årstallet, men det må ha vært rundt 2010/2011 jeg ble med. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.