Slik fungerer Støres alternativ til bompenger

Bergen våknet til en sjokkmåling onsdag: Folkeaksjonen nei til bompenger har 25,4 prosent oppslutning i byen på målingen som er tatt opp av Respons Analyse for BT og VG. Dermed er protestpartiet det største politiske partiet i Norges nest største by akkurat nå, og selv om det fortsatt er tre og en halv måned til valget er det liten tvil om at bompengemotstanderne blir en maktfaktor i den neste fireårsperioden. Også i andre norske byer er det opprør mot nye bommer, og lokale bompengepartier stiller lister i totalt 12 kommuner og 4 fylker til høsten. Kanskje ikke så rart at […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.