Steigan-leder kan bli listetopp i Nordland Rødt

STEIGAN-STYRELEDER KAN BLI FYLKESTOPP I RØDT: Fylkespartiet Rødt Nordland skal sette sammen fylkeslista til neste års valg, og setter ifølge Nidaros-redaktør Snorre Valens kilder Per-Gunnar Skotåm på topp. Skotåm er styreleder og en sentral bakmann i oppbyggingen av Steigan.no, kanskje landets fremste konspi-nettsted akkurat nå («opptil 1 meter lange marklignende blodpropper funnet hos avdøde covid-19 vaksinerte» er et nylig eksempel) og ifølge Faktisk en velvillig forsterker av propagandastøy fra Moskva og St. Petersburg.

Ungdomspartiet truer med å bryte samarbeidet med moderpartiet i protest mot nominasjonen, mens ledelsen i Oslo – på tross av landsstyrets vedtak tidligere i år om at nettstedet politiske prosjekt er «i motstrid til Rødts vedtatte politikk» foreløpig ikke har sett grunn til å gripe inn. 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.