Søviknes: – Jeg er teknologi-optimist. Norge kan ta lederrolle i det grønne skiftet

Som det ble kjent tidligere denne uka overtar Terje Søviknes (Frp) olje- og energiministerposten etter Tord Lien og Per Willy Amundsen (Frp) justisministerposten etter Anders Anundsen. Filter Nyheter var tilstede da Søviknes formelt overtok Liens kontor i regjeringskvartalet i dag, og svarte på spørsmål om hva han mener er de viktigste tiltakene mot menneskeskapte klimaendringer – en sak hans nye kollega i justisdepartementet for bare tre år siden omtalte som «hysteri». Søviknes mener i motsetning til Amundsen at Norge bør ta en lederrolle i det grønne skiftet.   Vil ha grønt skifte – Det viktigste er å satse på fornybar energi. Vi har hatt […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.