Slik ser tegnere fra hele verden på Ukraina-krigen

Lørdag er det 100 dager siden Russland invaderte Ukraina. Siden har den brutale krigføringen og konsekvensene for alt fra matsikkerhet til alliansepolitikk dominert aviser over hele verden.

Også avistegnerne har fått god øvelse i å tegne tanks, hodeskaller og Putin-karikaturer siden 24. februar. Galleriet Comic+Cartoon i Dortmund i Tyskland har laget en utstilling av Ukraina-relaterte tegninger fra 28 forskjellige land, og gitt oss lov til å reprodusere de vi synes var best:

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.