Slik kan Russland-sanksjonene skape en ny klasse oligarker

STYRKER SEG FOR STORINNRYKK: Norske kommuner er anmodet om å ta imot 35.000 flyktninger i år, sju ganger fler enn i et normalår. I dag annonserte statsminister Støre at regjeringen setter av fem milliarder kroner i 2022 til å anskaffe flere mottaksplasser for ukrainske flyktninger, og at det jobbes med å bygge nye flyktningmottak og opprette flere registreringssteder. Samtidig effektiviserer UDI saksbehandlingen ved å ta i bruk automatiserte løsninger. I Danmark forbereder regjeringen seg på å ta imot 100 000 ukrainske flyktninger, ifølge Jyllandsposten. VENTET 17 DAGER PÅ NØDHJELP-SVAR: Vi i Filter Nyheter har fortsatt å grave i Norges respons på Ukrainas […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.