Slik kan du publisere våre saker

Filter Nyheter vil gjerne at du, helt gratis, republiserer våre artikler og tegninger/grafikker. Grundig, faktaorientert journalistikk har aldri vært viktigere. Alt du trenger å gjøre er å sende e-post til [email protected] der du informerer om hvor innholdet skal publiseres og at du bekrefter følgende: - Det er ikke lov å redigere eller endre artikkelen - Tydelig byline øverst i teksten: Filter Nyheter - Legger ved følgende disclaimer: «Dette er en artikkel hentet fra Filter Nyheter, som satser på journalistikk som går i dybden. Les mer om oss her! (Lenke: https://filternyheter.no/dette-er-filter-nyheter/)» - Sender oss lenke (eller pdf av papirutgave) etter at artikkelen er publisert Når vi har godkjent ved å svare deg på eposten er det bare å publisere journalistikken.  Vi forbeholder oss retten til å si nei til enkelte aktører.

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.