Slik fortsetter konspi-miljøene smittevern-motstanden – også når tiltakene fjernes

Uavhengig journalistikk om politisk ekstremisme, hatkriminalitet, rasisme og relaterte temaer FASTLÅST OG UROVEKKENDE: Politiet har det siste døgnet begynt med tydeligere trusler om massearrestasjoner blant traileraktivistene i «Freedom Convoy» i Canada. Myndighetene i hovedstaden Ottawa erklærte i starten av uka unntakstilstand begrunnet med at hele politistyrken i den kanadiske hovedstaden er overarbeidet. Borgermester Jim Watson kalte da situasjonen «helt ute av kontroll». Det er en mild overdrivelse: I skrivende stund er det ikke meldt om alvorlige voldshendelser – krisen består av at de parkerte kjøretøyene er en stadig større påkjenning for skremte innbyggerne i Ottawa og et voksende logistisk mareritt […]

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.