Slik ble milkshake et symbol på motstanden mot ytre høyre

Du har kanskje sett bildene allerede: Den omstridte ytre høyre-populisten Nigel Farage (Brexit Party) med den mørke dressen dekket av hvit og tyktflytende væske, trampende gjennom gatene i den nord-engelske byen Newcastle mens han irritert mumler om «complete failure». https://www.youtube.com/watch?v=Hu9NVXtm6io Politikeren, som til tross for å være innbitt EU-motstander forsøker å gjenerobre en plass i Europaparlamentet på torsdag, er nettopp blitt dynket i milkshake. Mer presist en banan- og salt karamell-milkshake, ifølge gjerningspersonen, som til tross for å bli pågrepet av politiet og siktet for overfall, ikke har angret: «Jeg gledet meg til å drikke milkshaken, men jeg mener den ble […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.