Skal fjerne «ghettoer»: Her er de konkrete tiltakene i Danmark

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) vil «ghetto»-områdene til livs.
Etter at Danmarks statsminister Lars Røkke Rasmussen (V) tok et kraftig oppgjør med «ghettoer» og parallellsamfunn i nyttårstalen (partiet hans brukte siden et SAS-hotell som «ghetto-kulisse» i en kampanje for sin egen politikk), varslet regjeringen konkrete tiltak i løpet av kort tid. Torsdag skal «ghettoplanen» presenteres på en pressekonferanse i Mjølnerparken på Nørrebro, et av de mest belastede områdene i Danmark. Ifølge danske medier inneholder planen 20 konkrete tiltak, der flere er lekket til pressen i forkant. Dette vet vi så langt: 1) Lettere å kaste ut kriminelle «ghetto»-leietakere Danske myndigheter utarbeider hvert år en egen «ghettoliste», som er basert […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.