Nyhetsbrev: Sjokkvalg i Tyskland etter flyktningkrisen, Frp sier nei til EU og mystisk svensk journalist jobber for SD

En stor andel av norske dommere lar være å registrere aksjer og sidegjøremål slik de er lovpålagt, kineserne ydmyket Obama ved ankomsten til G20-toppmøtet, Calais-befolkningens demonstrasjoner mot flyktningleiren «Jungelen» tiltar i styrke i dag og boligprisveksten juli-august er den høyeste på ti år. Ellers: Sjokkvalg etter flyktningkrisen Angela Merkels CDU kom på tredjeplass i delstatsvalget i Mecklenburg-Vorpommern – forbundskanslerens egen hjemmebane.Det ferske innvandringsmotstandspartiet Alternativ for Tyskland (AfD) fikk hele 20,8 prosent av stemmene mot CDUs 19 prosent (også sosialdemokratene i SPU mistet mange velgere til AfD men fikk 30,6 prosent). Resultatet føyer seg til andre regionale brakvalg og gode meningsmålinger for AfD og er svært dårlig nytt inn i neste års riksdagsvalgkamp for Merkel. Hun er nå under enormt press fra egne partifeller og koalisjonspartnere for å stramme inn innvandringspolitikken.   Konsulenter ga råd om seg selv Fylkeskommunen i Sogn og Fjordane lyste aldri innkjøpet ut på anbud da konsulenter fra Wiersh...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.