SIAN-profiler byttet forsvarere – nå er muslimhets-saken utsatt

Lars Thorsen og Fanny Bråten i forbindelse med en demonstrasjon som ikke er en del av tiltalen.
Lars Thorsen (53) og Fanny «Anna» Bråten (57), de mest kjente frontfigurene i organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN), ble tidligere i år tiltalt for en rekke tilfeller av hatefulle ytringer etter den såkalte rasismeparagrafen – straffeloven § 185. Saken skulle opp i Oslo tingrett onsdag denne uken, men ble i dag utsatt etter at begge de tiltalte har byttet forsvarere. – Ny beramming er forventet før sommeren, opplyser politiadvokat Andreas Kruszewski til Filter Nyheter. Delte ut løpesedler med utfall mot muslimer Thorsen og Bråtens nye forsvarere er henholdvis Steingrim Wolland og Morten Kjensli. Ingen av dem vil i dag svare på hvordan de to […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.