SIAN-leder dømt, skyld fordelt i fregattsaken, og gjett hvem som sammenliknes med en aldrende onkel uten benklær

  • Dette er webversjonen av nyhetsbrevet vi sender ut hver dag. Du kan melde deg på her for å få brevet i innboksen.
SIAN-LEDER DØMT: Lars Thorsen, leder i den islamfiendtlige organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) er i Oslo tingrett dømt til 30 dagers betinget fengsel og en bot på 20 000 kroner for hatefulle ytringer etter den såkalte rasismeparagrafen, straffelovens paragraf 185. Nestleder Fanny «Anna» Bråten, som også var tiltalt, ble frikjent. Les mer om tingrettens avgjørelse her. FRYSER AMAZONAS-STØTTE: I det som kan beskrives som full krise for norsk klimadiplomati i Brasil, har regjeringen innført full stans i utbetalingene fra Amazonasfondet. Filter Nyheter har intervjuet en av verdens ledende autoriteter på internasjonal klimapolitikk. Han ber Norge endre taktikk: »Bruk handelsavtaler for å stanse avskoging». SAMMENLIKNER TRUMP MED 12-ÅRING: Den sittende amerikanske presidenten er «so...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.