Si hei til Filters nyhetsrobot!

Det er nå to måter du kan holde deg oppdatert på de viktigste nyhetene på hver dag.

Messenger

Vi tilbyr noen av sakene vi er opptatt av via Messenger. Sjekk det ut her: [sc name="messenger bot knapp standard"]

Epost

Det populære nyhetsbrevet vårt på epost har veldig mange fått med seg allerede, men hvis du er en av etternølerne melder du deg på her: [sc name="mailchimp slim skjema gul knapp"]

Hvorfor?

Poenget med både nyhetsbrevet og bot-en er å gi essensen av noen få nyhetssaker vi har valgt ut bare fordi de er viktige og interessante, og som ofte har druknet i Facebook-feeden din eller ramlet ut av forsida på de store nettavisene før du fikk det med deg. Vi bruker ofte lang tid på å sette oss inn i sakene, men det skal ta deg bare tre-fire minutter å lese. Dessuten hender det vi skriver ting de ikke kunne ha sagt på Dagsrevyen.

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.