Sendte «beklager»-mail til politikere – mener «destruktive krefter» forsøker å skade Motvind Norge

Tidligere klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) trekker seg fra Motvind Norges planlagte markering foran Stortinget førstkommende lørdag. Han mener organisasjonen må rydde opp i det som ligner en sammenblanding med høyreradikale miljøer. Det skriver VG. Bakgrunnen er at Motvind Norge og Motvind Sørvest i august inviterte partiet Alliansen til å stille i et politikerpanel under en samling mot vindkraft i Kvinesdal. Alliansen er i dag en del av det høyreekstreme miljøet i Norge. Motvind Norge publiserte tidligere denne uka en erklæring på egne hjemmesider der de «tar avstand fra partier, organisasjoner eller personer som ikke forfekter demokratiets virkemidler og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.