Selvkjørende biler, jomfrusjekk og nytt fylke – disse sakene bør du få med deg i dag, 15. september

(Dette er webversjonen av et daglig nyhetsbrev som du kan få rett i innboksen din, gratis og reklamefritt.) En av ukas bedre føljetonger er Washington Posts jakt på et nesten to meter høyt Donald Trump-maleri som presidentkandidaten kjøpte i 2007 for pengene til sin veldedige stiftelse. Siste clou: En golfklubb i Florida. Ellers: Fylkesrådmennene Hordaland, Rogaland og Sogn og Fjordane går inn for å slå seg sammen til storfylket «Vestlandsregionen» innen 2020. Intensjonsavtale om sammenslåing ble klar i natt, melder NRK. Det gjenstår å meisle ut detaljer – og få flertall i fylkestingene, som får saken til behandling i løpet […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.