Se video: Dette sa Per Sandberg da han gikk av

Per Sandberg og Erna Solberg under pressekonferansen mandag.
Per Sandberg (Frp) har mandag gått av som fiskeriminister. Han trekker seg også som nestleder i Fremskrittspartiet. Etter et ekstraordinært statsråd ved Slottet, der Harald Tom Nesvik (Frp) ble utnevnt til ny fiskeriminister, holdt statsminister Erna Solberg pressekonferanse. Per Sandberg var også til stede. Sandberg ville imidlertid ikke svare på konkrete spørsmål knyttet til egen avgang, men henviste heller til en egen pressekonferanse i morgen, tirsdag. Der han skal svare på «alle spørsmål» sammen med kjæresten Bahareh Letnes, uttalte Sandberg. Filter Nyheter rapporterte direkte fra mandagens pressekonferanse via Twitter og Facebook. Se den i sin helhet (Solberg og Sandberg kommer etter cirka 13 minutter) og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.