Sanner om kommentarfeltet: – Jeg måtte ta pauser. Det er kvalmende

Kunnskaps- og intergreringsminister Jan Tore Sanner.
Massedrapet på muslimer i byen Christchurch på New Zealand rystet en hel verden fredag - så langt er 50 mennesker bekreftet døde, mens enda flere er skadd. Politiet mener gjerningspersonen bak det høyreekstreme terrorangrepet er 28 år gamle Brenton Tarrant, som har forsøkt å rettferdiggjøre de uhyrlige handlingene i et egenskrevet «manifest» der Anders Behring Breivik blir trukket fram som inspirasjonskilde. Nettstedet Resett publiserte flere tekster om drapene på New Zealand fredag. I det forhåndsmodererte kommentarfeltet under disse tekstene argumenterer flere lesere for at den virkelige årsaken til massedrapene på muslimer er islam eller muslimsk innvandring til vestlige land. «Disse […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.