Sandberg brukte departementet til Iran-møte med Letnes – sier det var som Frp-nestleder

Siste: I 08.20-tida mandag morgen ble det kjent at Per Sandberg trekker seg som fiskeriminister, ifølge Aftenposten. 27. juli, da Per Sandberg for første gang uttalte seg om problemstillingene rundt feriereisen til Iran og forholdet til norsk-iranske Bahareh Letnes, nevnte han overfor Filter Nyheter et møte om en iransk-norsk venneforening, og skrev uoppfordret at han under akkurat dette møtet  hadde rollen som Frp-nestleder, og altså ikke som statsråd: «Jeg deltok som 1. nestleder i FrP på et møte hvor man vurderte oppstart av venneforening Iran/Norge. På dette møtet deltok også Letnes». Nå kan Filter Nyheter avsløre at Sandberg valgte å […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.