Per Sandberg om forhold til norsk-iransk kvinne (27): – Har ikke fulgt meg på politisk relaterte møter

Fiskeriminister Per Sandbergs forhold til Bahareh Letnes (27), som for elleve år siden flyktet fra tvangsekteskap i Iran og fikk innvilget asyl i Norge i 2008, har nå vært tema på statsministerens kontor. Det skjer etter spørsmål om hvordan Sandberg kombinerer privat og offisiell kontakt med iranske myndigheter sett opp mot rollen som fiskeriminister og representant for den norske regjeringen. Nå kommenterer Sandberg selv problemstillingene. – Letnes har ikke fulgt meg på noen møter eller reiser knyttet til Nærings- og fiskeridepartementet, eller politisk relaterte reiser/møter knyttet til mitt virke som fiskeriminister.  Jeg har selv deltatt på Nouruz (privat) og Iransk […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.