Så splittet er Frp om klimakrisen – les hva listetoppene sier

«Klima er en av vår tids hovedutfordringer», sa Frp-leder og finansminister Siv Jensen da hun mottok Klimarisikoutvalgets rapport. Sentrale politikere i Fremskrittspartiet vil etablere partiet som en tydelig stemme i klimadebatten. Motivasjonen er å kunne svare på yngre velgeres krav om gode løsninger og svar på klima- og miljøkrisen. Partiets klimapolitiske talsperson, Gisle Meininger Saudland, gikk for et drøyt år siden ut i mediene og sa at partiet er «helt avhengige» av det, og at «klimaskepsisen er på vei ut» av partiet. Samtidig gjør et betydelig antall enkeltpolitikere sitt ytterste for å sabotere akkurat det budskapet.   Vi tok en […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.