Klimafornekterne i Frp holder stand: – Kulldioksid er selve livets gass!

I en Twitter-melding forrige helg skrev Emil T. Aasheim, nestleder i Stavanger FpU, at han var «stolt over å nytte fly som transportmiddel. Flyskam er bare tull, klimakrisen er en feberfantasi laget av folk som Eivind Trædal for å skremme folk til å betale mer i skatt og avgifter». Flere reagerte sterkt på meldingen, som Aasheim etterpå forsvarte med å vise til den amerikanske forskeren Patrick J. Michaels, som er én av svært få vitenskapsfolk som mener at klimaendringene ikke er menneskeskapte - og dessuten er finansiert av olje- og kullindustrien. FpU-profilens Twitter-melding ble retvitret av Jens-Arild Johannessen, som er organisatorisk […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.