Så fort ble drapene i Trondheim partipolitikk

Ordfører i Trondheim, Rita Ottervik (Ap).
Alle de fire involverte i drapssaken i Trondheim, der Reza Alizada (17) og Nasratullah Hashimi (19) mistet livet mandag kveld, kom til Norge som enslige, mindreårige asylsøkere fra Afghanistan. De to drepte, samt en tredje person som ble skadd under hendelsen og havnet på sykehus, hadde fått innvilget opphold i Norge. Den drapssiktede 18-åringen, som ble skutt i beinet av politiet under pågripelsen, hadde kun midlertidig oppholdstillatelse. Den siktede fylte 18 år i august i år, opplyser forsvarer Tore Angen til Filter Nyheter. Torsdag ettermiddag hadde Angen ennå ikke fått snakket med sin klient. 18-åringen, som våknet fra kunstig koma på sykehuset […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.