Russiske logistikkproblemer har stanset fremrykningen i Ukraina

STADIGE MOTANGREP OG STORE LOGISTIKKPROBLEMER har for alle praktiske formål stanset den russiske fremrykningen i Ukraina. Russland bruker nå store deler av militærstyrken i landet på å forsvare forsyningslinjene, og det begrenser muligheten for nye offensiver, sier det britiske forsvarsdepartementet i sin siste rapport om krigen. «Motviljen til å manøvrere på tvers i terrenget, manglende kontroll på luftrommet og begrenset kapasitet til å bygge broer hindrer Russland å forsyne de fremste styrkene med basisvarer som mat og drivstoff», sier den britiske forsvarsattacheen Mick Smeath, ifølge The Guardian. Også det amerikanske forsvarsdepartementet mener nå at frontlinjene de forskjellige stedene i landet synes […]

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.