Nyhetsbrev: Russisk bombing av FN-kolonne kan være krigsforbrytelse og Finland utreder forbud mot nynazistgruppe med bånd til Norge

Filippinenes blodtørstige president Rodrigo Duterte gir EU finger'n og føyer til et «fuck you», her er hele Nord-Koreas internett, og i går lo jeg mye av av å se for meg storøyde Sosialistisk ungdom-ledere på smøretur hos Lockheed Martin betalt av USA, våpenprodusentene og LO/Aps tankesmie. Ellers:

Krise etter FN-bombingen Ifølge USA tyder alt på at det var et russisk Su-24-fly som bombetden 31 lastebiler lange FN-konvoien med hardt tiltrengt mat, klær og ni tonn medisiner til sivilbefolkningen vest i Aleppo mandag. Sammen med USAs feilbombing av syriske styrker i forrige uke kan det bety slutten for den skjøre samarbeidsavtalen om våpenhvile og humanitære forsyninger. FN har karakterisert konvoiangrepet som en mulig krigsforbrytelse, og fra talerstolen i New York i går kalte generalsekretær Ban Ki-moon bombingen «sickening, savage and apparently deliberate». Rundt 20 hjelpearbeidere fra FN og Røde halvmåne ble drept. Russland benekter ennå å ha stått bak, men hevder samtidig at et kjøretøy med opprørere ble sett kjørende ved siden av kolonnen.   Vil ha forbud mot «Nordisk motstandsbevegelse»  Finlands statsminister vurderer dagens ekstremismelovgivning med tanke på å kunne f...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.