Regjeringsrulett og russiske nasjonalister

KrF er det partiet i Norge som er mest mot gambling, men har  Norges største politiske gambler som leder, skriver Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk om Knut Arild Hareide etter at Krfs landsstyre i helga vedtok å gå til valg på å kaste Frp ut av regjeringa (mens døra holdes på gløtt for Ap-samarbeid). Ellers: Mandag morgen skal Arbeiderpartiet ha kommet til enighet med regjeringspartiene om hovedtrekkene i langtidsplanen for Forsvaret. Mer penger til Hæren og Heimevernet medfører trolig at Setesmoen leir i Rauma, som huser HV-distrikt 11, skal være reddet inntil videre, melder NRK. Aftenposten skriver at Kystjegerkommandoen berges fra nedleggelse, Hærens […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.