Reagerer på Ukraina-avsløring: – Setter politisk prestisje foran behovet for rask hjelp

Filter Nyheter avslørte i går at Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) og helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) sammen har sendt et notat til utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) der de går langt i å peke på Utenriksdepartementet (UD) som en årsak til at Norge ikke har gjort raske nok vedtak om nødhjelp til Ukraina. Les også: Hemmelig Ukraina-notat: To statsråder vil vingeklippe UD etter norsk nødhjelp-fiasko Da det såkalte politikernotatet ble sendt 6. mars ble også Statsministerens kontor koblet inn i det som framstår som en pengekrangel med Utenriksdepartementet. Helseministeren og justisministeren ber om endringer som i praksis vil fjerne UD fra […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.