Rasisten, jagerflypiloten og rockestjerna: Disse tre kandidatene er aller mest USA 2018

Steve King (R), Amy McGrath (D) og Beto O'Rourke (D).
En soleklar favoritt som åpenlyst støtter «hvite nasjonalister», en kvinnelig jagerflypilot med bakgrunn som Taliban-dödar eller en tidligere punkbassist med god teft for sosiale medier? Dette er valg på amerikansk! Disse tre kandidatene i dagens mellomvalg er aller mest USA 2018: Rasisten: Steve King fra Iowa Navn: Steven Arnold King (Republikanerne). Motkandidat: J.D. Scholten (Demokratene). Hva: Kjemper om å beholde sin plass i Representantenes hus. Sannsynlig utfall: King vunnet med solid margin siden 2003, men fått overraskende konkurranse i årets valgkampinnspurt. 69 år gamle Steve King, som har sittet i Representantenes hus siden 2003, har i årevis (og helt med […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.