Profetiene har feilet, men: «Svært usannsynlig at denne bevegelsen forsvinner over natta»

De mest innbitte følgerne av den substansløse Qanon-teorien har virkelig noen harde måneder bak seg: Først feilet spådommen om at Donald Trump ville vinne presidentvalget i et gedigent valgskred. Deretter ble verden aldri vitne til massearrestasjoner av onde Demokrater, Hollywood-stjerner eller andre samfunnstopper i den såkalte dypstaten. De stakkars barna som skulle «reddes» fra de pedofile elitene, har ingen sett noe til. I begynnelsen av januar feilet stormingen av den amerikanske Kongressen totalt – og til slutt dro Trump fra Det hvite hus i helikopter før Joe Biden avla ed og ble innsatt som USAs 46. president, helt uten å bli […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.