Prisvinnende bilder: Her slår gigabølgen inn i slummen

«High Tide Enter Home»
«Vinner-fotografiene avslører den rå virkeligheten om hvordan mennesker og dyreliv sliter med virkningene av klimaendringer over hele verden», skriver prisutdelerne om de utvalgte bildene. «Årets miljøfotograf» er en pris som deles ut hvert år av The Chartered Institution of Water and Environmental Management (CIWEM), en internasjonal, uavhengig fagorganisasjon for innen vann og miljø. Prisen hedrer det aller beste innen miljøfoto fra hele verden, og støttes blant annet av FNs miljøprogram. Vinnerne ble kunngjort samtidig med FN-toppmøtet i New York, med mål om «å inspirere til endring fra politiske ledere, beslutningstakere og allmennheten». Her er et knippe av de beste bildene: Gigabølge slo inn […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.