President med sekt-venn, krigsforbryterflir og andre panneklask fra nyhetsbildet 2. november

Skeptikere, kynikere og besserwissere av alle slag kan glede seg til neste iPhone-oppdatering. Da kommer det teknologiske framskrittet som fort kan bli stående som selve 2016-ikonet: Facepalm-emojien. Ellers: Seg selv nærmest Frp vil aldri gjøre som Krf og Venstre og støtte en regjering de selv ikke sitter i, slår partiets parlamentariske leder Harald T. Nesvik fast i Klassekampen i dag. Han omtaler Venstres drøm om en «blågrønn» V-Krf-H-regjering – som også Krf trolig vedtar som sin primære målsetning – som «ønsketenkning» (implikasjonen om at de dermed kan bli fødselshjelpere for en Ap-regjering vil ikke Nesvik kommentere, hvertfall ikke før han ser utfallet av helgas landsstyremøte i Krf). Samtidig skjerpes frontene mellom Krf og Frp, og kritikken hagler begge veier. Det kan være god valgkampstrategi, skriver Dagen – selv om det bare er i bibelbeltet på sør- og sørvestlandet at partiene slåss om de samme velgerne. Gode på kommunikasjon Oslo Arbeiderparti er selve PR-partiet, fastslår Klassekampen etter å ha sjekket jobb-bakgrunnen til de 20 yrkesaktive politikerne på lokallagets forslag til ny stortingsliste: Bare fire mangler erfaring fra enten politikk, kommunikasjon eller rådgivning. Blant toppkandidatene er kommuniksjonsrådgiverne Zaineb Al-Samarai, Inger Helene Vaaten og Jon Reidar Øyan; fulltidspolitiker og tidligere reklameforfatter Victoria Marie Evensen og kommunikasjonssjef Eskil Pedersen i Nortura. «Jeg tenker egentlig at dette er folk som er opptatt av politikk og samfunn, og som er opptatt av å kommunisere med sine omgivelser», kommenterer valgkomitéleder Signe Horn.  

    ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.