Politimann får forelegg for å slette video av Kongsberg-vold

Politimannen som gikk inn på mobilen til et vitne og slettet videoen som ble tatt av voldssaken på Kongsberg, er ilagt et forelegg på 12 000 kroner av Spesialenheten for politisaker. Spesialenheten slår ifølge NTB/Laagendalsposten fast at slettingen utgjorde en grovt uaktsom tjenestefeil og et grovt brudd på en tjenesteplikt. I går avslørte VG at Spesialenheten mener politimannen som angrep og slo en 26-åring med kknytteneve og batong opptrådte «klart i strid» med forventet politiatferd. Dette skal være underbygget av forklaringene til de øvrige tjenestepersonene på stedet. EKS-STATSMINISTER PÅGREPET: Pakistans tidligere statsminister Imran Khan er ifølge hans eget parti pågrepet […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.