Pillråttent politi, absurd krig og voksenopplæring i hvitvasking

Redaksjonens ukentlige kulturtips. Du har tilgang til denne artikkelen fordi du er abonnent hos Filter. Takk for det! TV-SERIE: Denne uka offentliggjorde myndighetene i delstaten Minnesota sin granskningsrapport etter drapet på George Floyd i 2020, der systemisk rasisme og maktovergrep i Minneapolis-politiet gjennom et tiår er veldokumentert. Som kjent er ikke pillråttent politi avgrenset til én by i USA. Omtrent samtidig som Minneapolis-rapporten kom den nye HBO-serien «We Own This City», om Baltimore-politiet, nærmere bestemt kriminelle ikledd politiuniform. Miniserien beskriver den høyst sanne historien om politiavdelingen Gun Trace Task Force, barskinger som hadde frie tøyler fordi de tilsynelatende leverte på […]

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.