Påskens skumleste tv-øyeblikk kom fra et kor av nyhetsankere i USA

(Montasje: Deadspin)
Det siste året har det vært mye fokus på hvordan Donald Trumps presidentskap og tv-giganten Fox News er uløselig knyttet til hverandre. (I tillegg til å være et viktig talerør for Trump, har det etter hvert blitt godt dokumentert at Trump henter mange av sine daglige prioriteringer og offentlige utfall fra det han har sett på morgensendingen «Fox & Friends»). For presidentens kritikere har det vært bekymringsverdig nok at sendingene på den største nyhetskanalen på amerikansk kabel-tv – eid av Trumps betrodde samtalepartner Rupert Murdoch – ofte framstår mer som propaganda for Det hvite hus enn som journalistikk. Men i påsken var […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.